Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘Panning’

Panning kat camera aku shoot x jadi-jadi..so ni aku panning kat Photoshop hahaha..

 

Fake Panning
Fake Panning

Read Full Post »

tujuan asal nak gi shoot autoshow kat bukit layang2..tapi kereta x banyak untuk di shoot so aku pegi Track lak…kebetulan ade Race budak2 singapore ni…best2 moto gempak2…jom layan…

komen jer…ni antara 12 gambar terbaik(ye la tu) antara 300 keping aku tembak..

xde edit,just unsharp mask and watermark..

Read Full Post »