Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘HDR’

Without HDR

Without HDR

HDR @ pontian road


Another HDR yang di cuba lagi…

RAW+Photomatix+Neatimage

Advertisements

Read Full Post »

This time aku implement dari DC mag..aku dah mule gune RAw…and RAw is better than AEB…biase la budak baru blajo…

so ni lah hasilnye…xde la cantik pon…

lagi satu noise aku dah berjaya hindarkan..huhuhu

yeahh….i did it…

Zack HDR @ Holiday Plaza

Zack HDR @ Holiday Plaza

Zack In Black and White @ Holiday Plaza

Zack In Black and White @ Holiday Plaza

Read Full Post »

Bulan ni punye DCmag ade review psl Potrait HDR..tapi aku applykan ape yg aku blaja sblm ni then aku mix dgn tips dari DC mag ni..
original

Original

Hutan Bandar Lake HDR

Hutan Bandar Lake HDR

source DCmag Issue 32 @ August 2008

click to view full size image..

Read Full Post »

Photo 14 – 1st HDR

My 1st attempt in experimantation of HDR…

aku admit banyak yg xkene….

kalao korang x keberatan tgglkan komen yer..

Read Full Post »

Buat masa sekarang ni apa yang aku nkablajar adalah mcm mana nak snap dan nak edit untuk menghasilkan qualiti gambar HDR (High Dynamic Range) aku study dpd internet tanye orang pengalaman and aku dah tau serba sikit pasal HDR ni..so kat camera aku gune la AEB aku set btl2 and aku snap…

codinghorror.com

contoh hdr yang dah edit…aku amek dpd website lain..

tunggu kemunculan hasil dpd aku pulak

Read Full Post »