Feeds:
Posts
Comments

Posts Tagged ‘AEB’

Buat masa sekarang ni apa yang aku nkablajar adalah mcm mana nak snap dan nak edit untuk menghasilkan qualiti gambar HDR (High Dynamic Range) aku study dpd internet tanye orang pengalaman and aku dah tau serba sikit pasal HDR ni..so kat camera aku gune la AEB aku set btl2 and aku snap…

codinghorror.com

contoh hdr yang dah edit…aku amek dpd website lain..

tunggu kemunculan hasil dpd aku pulak

Advertisements

Read Full Post »