Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘Uncategorized’ Category

Telah berpindah

MOVED

Advertisements

Read Full Post »

Boikot Fotopages

 

Boikot Fotopages

Boikot Fotopages

Read Full Post »

Sepanjang aku start blogging dan dah dekat 6 bulan dah aku jd aktif  fotoblogger.  Alhamdulillah blog hit aku meningkat kepada 1646 (ketika post ini di tulis).  Aku mula minat menulis blog ketika pertama kali aku mempunyai camera cap ayam aku..aku bersemangat memaparkan ape sahaja hasil kerja dpd kamera dan photoshop aku..walaupon  tak la seberapa hasil aku tapi atas semangat aku,sedikit sebnyak dengna blog ni aku dpat menambah dan berkongsi ilmu tentang dunia photografi dan editing…

Ya..mungkin hit aku xla berjuta atau beribu2..tapi aku tetap bersyukur dengan pencapaian ni..maksud aku ade la jugak orang yang datang melawat blog aku ni..

ni merupakan blog stat aku..

Blog Stat dalam bulan disember ni..

Stat

Stat

Stat - Days

Stat - Days

Stat - Weeks

Stat - Weeks

Stat - Month

Stat - Month

Cara menarik nak dapat traffic macam ni xde lah susah sangat…

kalau korang ade join mane2 forum..just letak aje kat signature korang tu..tu salah satu mempromosikan..tapi mcm aku xla nak letak signature besar-besar..cukop la sekadar text sahaja yang dipautkan (Link)

Read Full Post »

menembak pukol 2 pagi kat Danga bersama Dewata and the gangs……..

Dewata Terbang...apis lupe mentera...

Dewata Terbang...apis lupe mentera...

Read Full Post »

Panning kat camera aku shoot x jadi-jadi..so ni aku panning kat Photoshop hahaha..

 

Fake Panning
Fake Panning

Read Full Post »

Hari ni aku apply kan Aperture yg tinggi dan rendah dpd ape yg aku study kat internet, dan aku applykan pada persekitaran rumah, tmsk pokok, haiwan dan anak sedara aku..hehehe..jom komen dan kritik..

Read Full Post »

Photo 2 – Potret Ibu

Tiada kata seindah rupa, tiada kasih seindah kasih ibu…

Read Full Post »

Older Posts »