Feeds:
Posts
Comments

Archive for the ‘Street’ Category

aku betul-betul tepu hari ni xtau nak buat ape…

dah donlod mcm2 texture,pattern brush..tapi bile bukak PS blur xtau nak buat ape…

bulan ni pon aku kurang menembak…

so ni lah previous photo yang aku edit…

arghhhhhh…..bosan…..

WTH

WTH

Read Full Post »

Tahun ni merupakan tahun ke 51 kita bebas dari belengu jajahan..Sempena ni aku nak wish kat korang selamat meyambut Hari Kemerdekaan ke 51…..

Read Full Post »

Without HDR

Without HDR

HDR @ pontian road


Another HDR yang di cuba lagi…

RAW+Photomatix+Neatimage

Read Full Post »

This time aku implement dari DC mag..aku dah mule gune RAw…and RAw is better than AEB…biase la budak baru blajo…

so ni lah hasilnye…xde la cantik pon…

lagi satu noise aku dah berjaya hindarkan..huhuhu

yeahh….i did it…

Zack HDR @ Holiday Plaza

Zack HDR @ Holiday Plaza

Zack In Black and White @ Holiday Plaza

Zack In Black and White @ Holiday Plaza

Read Full Post »

Hari ni (9 July 2008) ni pengalaman pertama aku outing dengan otai², segan giler babas tahap dewa langit ke tujuh… Tapi best sebenarnya die org x kedekut ilmu, abg put ajao aku approach org, bro tenno ajar skill² fotografi….mmg best gile, tapi yg x syoknye dpd 90 keping aku tembak cume x sampai 10 yang betol² aku suke(itu blm org lain tgk)..lagi mcm hampes nt die org tgk hasil aku..

ni serba sedikit gambo2 yg dah siap edit..

antara peserta…hehehe….gambo credit to cekgu shafik

ade byk lagi…tapi nnt aku post lagi yer

Read Full Post »

gambar2 ni aku amek mase jenjalan kat danga bay mlm mggu hari tu..saje nk practice nite shoot..

komen la yer..

Read Full Post »